Heb je een klacht over een product kan je ons mailen naar info@ukkietukkie.nl 

Omschrijf duidelijk je klacht en om welk product het gaat. Vermeld het ordernummer van jouw bestelling en zorg voor duidelijke foto's van de omschreven klacht. 

Let op! Klachten omtrent het tegen vallen van de kleur of spijt van jouw zelf gekozen samenstelling zijn geen reden voor retour. De op maat gemaakte producten nemen wij niet retour naar aanleiding van deze klacht. U heeft de optie om vooraf aan de bestelling staaltjes te bestellen om teleurstelling te voorkomen. 

Alle stoffen dienen niet heter gewassen te worden dan op 30 graden en kunnen niet in de droger. Zie wasvoorschrift.


We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@jouwwebwinkel.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

 

Goedgekeurd Keurmerk

Levertijd & Verzending

Max. 14 dagen 

NL €2,95 & €5,95

BE  €9,95

Gratis boven €75,-

Afhalen Papendrecht                                                 

 

© 2017 - 2023 Ukkie&Tukkie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel